Te laat gedropt in Groesbeek

Het is 17 september 1944, operatie Market Garden is begonnen en de Airborne Para’s zijn gedropt. Ook deze dag nog is Groesbeek bevrijd door deze helden! 

George Hebenstreit wordt een dag later met cameraploeg gedropt om de bevrijding vast te leggen. Een dag te laat dus. Wél filmt hij daarna alles wat er te filmen is en bergt de film uitermate goed op. Iets te goed, blijkt nu. Voor de zekerheid heeft hij al een kruimelspoor achtergelaten, zodat zijn filmrol toch nog vereeuwigd kan worden en zijn werk niet voor niets is geweest. Herbeleef de landing, de speciale operatie en vind de film terug!

(Lengte: 6 km,  2 uur)

Kosten: €12,50 pp incl. koffie met gebak óf fris met iets lekkers óf een speciaal biertje!  Groepen: elke 10e persoon gratis

Reserveren is verplicht. We vragen je hieronder een starttijd te kiezen. Daarmee zit je niet gebonden aan deze starttijd, maar deze dient voor ons om tijdig de rugzakken met de juiste benodigdheden klaar te zetten in de speciale lockers die buiten staan.
Na betaling ontvang je een bevestiging en een cijferkode voor de juiste locker, zodat je kunt starten wanneer het jou uitkomt.